25. tammikuuta 2016

Sohvasurffausta, auringonlaskua

Oon nyt vihdoin päässyt asettumaan tänne Sydneyyn aloilleen. Yli kuukauden reissaamisen jälkeen tuntuu paremmalta kuin hyvältä, päästä laittamaan vaatteet kaappiin ja omat tavarat omille paikoilleen.. Reppureissaajat tietää mitä tarkotan, jatkuva vaihto hostellista ja paikasta toiseen tuntuu välillä enemmän ja vähemmän rankalta. Varsinkin jos tekee kuin mä ja vaihtaa sitä paikkaa suht nopeaan. 



Oon nyt siis au pairina täällä Sydneyssä jonkin aikaa. :-) Näyttää kuitenkin siltä, että tuun viihtymään täällä vähän pidempään kuin "jonkin aikaa". Tänne takas lensin Kuala Lumpurin ja Melbournen kautta. Melbournessa vietin pari yötä Sydneyssä tutustumani tytön luona, toiset pari yötä hostellissa ja viimeiset pari yötä sohvasurffaamassa todella mukavien ihmisten luona. Melbournea tuli siis nähtyä hyvin paljon ja eri puolilta. Älyttömän hyviä ruokapaikkoja, kauniita rakennuksia ja puutarhoja! Laskin tossa myös ihan huvikseen mun lentoliput Lokakuun lopulta asti, ja niitähän on kertynyt ihan mukava määrä. (14) Ihan sikana! Pictures below: sunset in St Kilda, Melbourne



1 kommentti:

sirkkuelisa kirjoitti...

Kuulosti mielenkiintoiselta tuo sohvasurffaus...Tosi upean värisiä auringon laskuja. Mukavaa kun olet taas hetken paikallasi.