18. tammikuuta 2016

First days in Phuket

Kuvat mun lempparikohteesta, Uudesta-Seelannista, lykkäntyy taas vähän. Äskettäin tuli nimittäin käytyä Phuketissa. Tällä kertaa oli kamujakin mukana ihan Suomesta asti. :-)

Ekat päivät löhöttiin, arasteltiin tän meidän "lähiön" ruokapaikkoja ja täkäläistä ruokaa. (Kuitenkin hyvä vakkariruokapaikka löydettiin) Ja meidän hotelli oli tosi hyvä, mutta sijainti tosissaan in the middle of nowhere. Hyvä kun meidän taxikuskitkaan ei ollu perillä, että missä päin majailtiin! 


Yksi aamu otettiin taxi kokonaiseksi päiväksi meidän käyttöön (taxikuski valitti päivän pituudesta, olisi lopettanut 5 tunnin jälkeen, koko päivästä oltiin kuitenkin sovittu). Kierreltiin erilaisia nähtävyyksiä katsellen, kuten temppeleitä ja rantoja. Päivä sujui muuten mukavasti, mutta välillä paikallinen liikenne säikäytti hurjilla nopeuksilla pienissä mutkissa, käännöksissä ja äkkijarrutuksissa. Lisäksi lämpöasteiden ollessa yli 30, kävely lukemattomissa portaissa tuntui suht tukalalta. Valittamista ei kuitenkaan tuosta lämpötilasta ollut! Varsinkaan kun oli tuo uima-allas ihan vieressä ja ilmastoinnit lähes kaikkialla.

Eihän kellekään nyt jää epävarmaksi mikä uskonto täällä vallitsee.
Hartiat ja polvet piti olla peitossa niin saatiin tälläset komeet liinat. Ja hyvä kun Netan ja Iineksen erottaa toisistaan.
Niin upeet maisemat!
Karonin näköalapaikalta löytyi näin söpö otus, melkein lähti mukaan.

Kaikki vähän tarkemmin mitä tehtiin Thaimaassa, löytyy aika hyvin näiden tytsyjen sivulta http://matkakuvatnil.tumblr.com/ Lisäks sieltä voi seurailla miten niiden reissu Aasiassa jatkuu eteenpäin. Ja siis tällä hetkellähän oon takas Ausseissa, Melbournessa. ;-)

1 kommentti:

sirkkuelisa kirjoitti...

Kivoja kuvia. Etenkin hymyilytti tuo uintikuva niskatyynyillä...vähän käy tuo lämpö kateeks kun täältä pakkasesta tilanetta seurailee..