1. marraskuuta 2015

random facts

Muutama hauska ja ei niin hauska juttu, mitä on tullu täällä vastaan ekan 2 viikon aikana.

1) Noin 180 senttiä pitkänä tuntuu vielä normaalia pidemmältä, kun suurin osa ausseista on melko lyhyitä (ainakin täällä päin).

2) Täällä on paaljon enemmän vaatekauppoja miehille kuin Suomessa.

3) Karkkihyllyiltä löytyy enimmäkseen suklaata ja erilaisia suklaakarkki- ja suklaakeksitsydeemejä.

4) Täällä ei oikeen oo semmosta kunnollista maitorahkaa, mitä Suomessa veteli joka päivä.

5) Maito aika lailla täysmaitoa vaan, muutenkin monet jäätelöt sun muut todella kermaisia. 

6) Täällä on tosi kivoja vaatekauppoja! Jos haluaa hyvät uikkarit tai rintaliivit, täältä löytyy. 

7) Liha, täällä sitä syödään ilmesesti aika paljon. Tämän perheen lemppari on lammas, joka vaatii vähän totuttelua ainakin itseltä vielä. 

8) Kun tulin tänne, luulin että ihmiset katselevat huvittuneina kuinka kalpea ja valkoinen olen. Arvaus meni mönkään, sillä tottuneena Aurinkoa ahmivana suomalaisena, täällä asiat on vähän toisin. Ihosyöpä on tosi yleinen täällä päin ja Aurinkoa on saatavilla täällä lähes 365 päivää vuodessa. 




9) Monella miehellä (jannulla) on pitkä letti, rento surffilook. Muutenkin ihmisillä on tosi rennot vaatteet; perus T-paita, sortsit ja flipflopit.

10) Kaikki kulkee flipflopeissa.

11) Täällä hallitsee natural look. Suomessa jos on tottunut näkemään nuoria tyttöjä (ja vanhempiakin) 3 senttisen pakkelikerroksen ja luonnottomien kulmakarvojen kera, täällä meikkiä on joko minimaalisen vähän tai ei ollenkaan. Syy johtuu osittain varmaan myös säästä. Eihän tässä helteessä pysyis mikään meikki naamassa edes 5 minuuttia. :D Natural look hallitsee myös hiusväreissä. (Tai sitten ne on todella hyvin värjätty luonnollisen näköiseks)

12) Vegemite on ihan järkyttävän pahaa. Kaikki lapset varsinkin syö sitä. 


Ällöä ja todella suolasta levitettä leivän päälle. Valmistettu oluen valmistuksen hiivajätteistä, nam!

13) Radiosta tulee noin yleisesti parempaa musiikkia. Eron huomaa heti kun on tottunut loopilla ja NRJ:llä soitettavan ainoastaan muutamia uusimpia hittibiisejä, loputtomasti toisensa perään.

14) En tiiä onko muissa perheissä, mutta täällä ei ole tiskirättejä :-D käytetään semmoisia kertakäyttöisiä puhditus liinoja. Myöskin vanha kunnon patakinnas puuttuu. (Täällä sellainen kuitenkin nykyään on, kun edellinen suomalainen au pair sellaisen toi ❤ )


My room

Sunshine Plaza, 5/5 ostoskeskus

Ei kommentteja: